Μια διπλή αναθεώρηση ρολογιών ρεπλίκα ρολόγια: Lady Datejust 31 mm και Datejust IIΕδώ, θα εμφανιστεί μια διπλή αναθεώρηση από εμάς για το Watch Paper, συμπεριλαμβανομένης της Lady Datejust II και της Datejust II των ανδρών 41mm. Όσον αφορά το DJ2 (εν συντομία), αυτό που εμφανίζεται σε αυτό το blog περιλαμβάνει τον μαύρο επιλογέα, το ραβδί επιλογής, το ομαλό μοντέλο στεφάνης. Στην πραγματικότητα, η σύζυγός μου αγόρασε το Lady rolex ρεπλίκα Datejust 31 χιλιοστά, αλλά από τότε που το έκοψα και έβαλα το χρόνο κ.λπ. με αυτή την έννοια, ένιωσα ότι θα ήμουν σε θέση να το αναθεωρήσω. Είναι το 31 χιλιοστά με γκρι floral dial.

Και οι δύο Rolex έχουν τα όμορφα βραχιόλια στρειδιών. Πρώτα απ 'όλα, ας ξεκινήσουμε το blog με μερικά αρνητικά και να τα ξεπεράσουμε. Υπάρχουν δύο επικρίσεις και ισχύει κάθε φορά και για τα ρολόγια ανδρών και γυναικών. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι, όπως ίσως γνωρίζετε, το βραχιόλι Rolex στρειδιών είναι πανέμορφο, ωστόσο, φαίνεται πολύ δύσκολο να προσαρμοστεί, η οποία, σε κάποιο βαθμό, μειώνει την πρακτική του δυνατότητα. Το δικό μου, από την άλλη πλευρά, είναι πολύ σφιχτό. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει μεσαίο έδαφος ακόμα και με τη ρύθμιση 5 mm στο κούμπωμα. Η άλλη κριτική που έχω είναι ότι οι ρυθμίσεις του στέμματος αισθάνονται πολύ νικητές. Και αν ψάχνετε για ένα κομμάτι για να φορέσει όλη την ώρα και να κρατήσει για πολλά χρόνια, δεν εξετάσουμε περαιτέρω. Έχει δευτερόλεπτα, λεπτά, ώρες και ημερομηνία και τροφοδοτείται από μια αξιόπιστη και στιβαρή κίνηση από τη Rolex. Είναι πανέμορφο και απλό και εξαιρετικά καλά κατασκευασμένο. Εντάξει, τώρα που οι καταγγελίες είναι εκτός δρόμου, ας πάμε κατευθείαν σε μια ανασκόπηση της απόδοσης. Και τα δύο μοντέλα αξιώνουν ένα 48ωρο απόθεμα ισχύος και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι μπορούν εύκολα να πάρουν 48 ώρες, που είναι αρκετά μακράς διαρκείας. Φαίνεται αδύνατο να κάνουμε πραγματικές μετρήσεις ακρίβειας με το floral dial της γυναίκας μου. Φαίνεται ότι το ρολόι της χάνει 3-4 δευτερόλεπτα την ημέρα, πράγμα που θα ήταν πολύ καλό ποσοστό ακρίβειας. Ο DJ2 μου χάνει συνεχώς 2-3 δευτερόλεπτα την ημέρα, κάτι που είναι πραγματικά εξαιρετικό. Ειλικρινά, το αντίγραφό μου Panerai είναι πολύ πιο ακριβές από αυτό. Ωστόσο, 2-3 δευτερόλεπτα την ημέρα είναι πραγματικά μια εξαιρετική απόδοση. Μετά από όλα, είναι το μοντέλο εισόδου του Rolex. Δεν θα είναι αναγκαστικά το πιο περίπλοκο κομμάτι στο κοκτέιλ πάρτι, αλλά μπορεί ακόμα να χειριστεί κάποιον σεβασμό.

Πώς λοιπόν αυτά τα ρολόγια φορούν; Θα σκεφτόσαστε ότι ένα κομμάτι κυρίες 31 χιλιοστών θα φορούσε πολύ μικρό σε σύγκριση με τα μοντέρνα κομμάτια. Αλλά επιτρέψτε μου να σας πω - είναι εκπληκτική και πανέμορφη στον καρπό. η ποιότητα του ρολογια ανδρικα απομιμησεις rolex δεν έχει καμία σχέση και η εξυπηρέτησή του έχει τη δική του υψηλή φήμη. Πρόσφατα, διάβασα ότι η Rolex τώρα συνιστά υπηρεσία κάθε 10 χρόνια και όχι κάθε 5 χρόνια. Όταν στέλνετε ένα Rolex για μια υπηρεσία, επιστρέφει σαν καινούριο. Σίγουρα σκοπεύω να εξυπηρετήσω το Rolex μου κάθε 5-10 χρόνια, καθώς σχεδιάζω να το κρατήσω εδώ και πολύ καιρό. Το γυαλισμένο Rolex Steelinox είναι απίστευτο και, κατά τη γνώμη μου, είναι αυτό που κάνει ολόκληρο το πακέτο απλά ποπ. Απλό, πανέμορφο, κομψό, διαχρονικό, στιβαρό, ευπροσάρμοστο, εξαιρετικό και εξαιρετικά καλά κατασκευασμένο. Αυτοί είναι όλοι πολύ κατάλληλοι όροι για τα ρολόγια Rolex ρεπλίκα Lady. Η σύζυγός μου το επέλεξε για το floral dial, αλλιώς θα είχε επιλέξει ένα Cartier. Το floral dial είναι μόνο ... δείτε τις φωτογραφίες για τον εαυτό σας! Διασκεδαστικό, funky, θηλυκό ... απλά εξαιρετικό.

Ορισμένες άλλες βελτιώσεις στο GMT II Ceramic είναι το νέο μηχάνημα που κατασκευάστηκε και το στερεό βραχιόλι στρειδιών καθώς και το maxi-dial. Χαίρομαι που τελικά περιέλαβαν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σε ένα ρολόι ρεπλίκα, γι 'αυτό αγόρασα το GMTIIc. Μια από τις επικρίσεις μου για το αντίγραφο του Rolex ήταν πάντα οι διαφορές τους από τα high end έως τα κατώτερα μοντέλα, όπως η Maxi Dial και η επιπλοκή Date. Η προσθήκη ενός τροχού ημερομηνίας για χίλια δολάρια φαίνεται αρκετά υπερβολική. Αλλά ό, τι κάνουν, λειτουργεί, επειδή είναι ακόμα η μάρκα, όταν μιλάμε για ρολόγια ρεπλίκα πολυτελείας.
  • ρεπλίκα ρολόγια
  • πλαστά ρολόγια
  • ρολόγια αντίγραφο rolex
  • ρεπλίκα rolex
  • rolex replica uhren